Sju år och sju generationer

År 2025 är inte långt borta. Inte för den som gör som indianerna och tänker vad konsekvenserna blir för de kommande 7 generationerna. År 2025 är inte 7 generationer bort, bara sju år eller bara ett par mandatperioder om man vill räkna så.

Ser man 7 år tillbaka, inser man att mycket har hänt inom digitalisering och resebeteende som påverkar besöksnäringen. Det är bara att gå till sig själv. Vad var en mobiltelefon för 7 år sedan, hur reste jag och hur var min digitala närvaro i vardagen?

Bi Syd har gjort en framtidsspaning som till vissa delar kan kännas långt fram och främmande, men till vissa delar ”är vi redan nästan där”. Det är en särskild talang att var strategisk. En del vill vara här och nu, alla vill inte vara en framtidsspanande indian, men utan att skriva tjocka luntor med strategidokument kan det ändå vara på sin plats att ta del av lite spaning. God läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s