Livskvalitet

Det är mitt i juli månad. Många har en skön semester och andra har full fart på jobbet. Med många år inom besöksnäringen, kan jag lätt känna känslan av att vara i maximal produktion. Att skörda det man sått. Att se resultatet av planering och förberedelse. Känslan ligger nära att ta fram, även om jag nu har andra arbetsuppgifter än att maxa på sommaren. Idag har jag unnat mig att njuta av den natur jag har nära inpå knuten. Det är livskvalitet att cykla några minuter och komma rakt in i naturens egen produktion. Ta hem, spara i frysen, för att en kall vintermorgon, ta lite egenplockade hallon på filen till frukost. Och känna juli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s