På bussen

Det är tomt på morgonbussen. Inga pendlarkompisar, inga trötta skolelever, inga påstigande vid Stora Hållplatsen.  Det ska nog vara tomt på en buss före klockan sju en onsdag i slutet på juli.

Dags att låta mina projekt och uppdrag få vila. Jag har ägnat sista dagarna åt att förbereda starten efter semestern,  har en plan för hur jag ska smyga igång en spännande och troligen intensiv höst.  Det ska bli skönt med ledighet,  men jag gillar mina uppdrag och längtar till att fortsätta med turismutveckling, få igång ett par Kurbitsgruppen igen, få ändå mer kunskap och inspiration om Arenabygge och att få en vanliga vardag efter en rekordvarm sommar. Och åka full buss igen 😉

20180725_070441

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s