Utveckling med Kurbits

Nu är två Kurbitsgäng i gång i Jönköpings län. Det är så spännande att följa processerna som sker i de olika företagen. Jag vill inte säga att utvecklingen kommit olika långt i organisationerna utan att de utvecklas på olika sätt.  Men oavsett ambitionsnivå eller mål med processen, är alla överens om att det är skönt med en struktur, att det är bra med verktyg och metoder för att komma vidare med sitt företag. Det som är så fascinerande med Kurbitsmetoden att det går att samla ett gäng företagare i samma rum, som skulle kunna kalla sig konkurrenter eller säga att de inte har något gemensamt. Men efter en stund är det ett givande och tagande. Och energin flödar. Och det blir en utveckling. Kanske inte den man trodde när man klev in i processen, men i ett sammanhang med andra, med hjälp av förfinade verktyg så händer det grejer! Jag är en Kurbitslover!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s