Rådgivning med rabatt utan krångel

Har du ett besöksnäringsföretag på landsbygden och sysslar med mat? Vi kan ge dig 70 % rabatt på rådgivning! Jordbruksverket har tecknat ett avtal med oss, för att nå fler företag på landsbygden som behöver stöd och råd i sin utveckling.

Peter har mångårig erfarenhet av bland annat generationsskifte, som kan vara en utmaning för både mindre och större företag, och har sett många som tagit hjälp för sent. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal, kanske vi kan hjälpa till?

Christina har jobbat inom besöksnäringen i många år och vet om vilka utmaningar man kan ställas för i olika utvecklingsskeden som liten företagare inom besöksnäringen.  Gästernas ökande krav kan kännas tuffa eller är det en utmaning att hitta rätt struktur i företaget kring ledning och personal? Hör av dig, vi kanske kan hjälpa till?

Det här var ett par exempel där vi kan ge dej råd, med stöd från Jordbruksverket, men vi känner oss trygga i vår långa och breda erfarenhet inom besöksnäringen och kan hjälpa till inom flera områden.

Och inga krångligheter, vi har all kontakt med Jordbruksverket! Du får en offert från oss, vi tecknar ett avtal och fakturan kommer från oss, där rabatten redan är avdragen.
Kontakt: Tjugoettkonsulten@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s