Tema försäljning

Som processledare för Kurbits har jag förmånen att få komma ut till så många härliga företag. De företag som anmäler sig till att vara med i en affärsutvecklingsprocess har ofta en ambition att komma vidare i sitt företagande. Alla har sina unika utmaningar, men de verktyg som Kurbits har förädlat genom åren, fungerar för väldigt många att hitta en lösning för utveckling. Inte minst är det väldigt givande för deltagarna att besöka varandras företag, de blir inspirerade i stort som smått. Allt ifrån vilka tapeter ett B&B har valt, vilka priser (och varför) ett café tar för sina smörgåsar eller att tipsa varandra i ledarskapsfrågor.

Till nästan alla träffar har jag med en workshopledare som är riktigt vass i dagens ämne. På träffen häromdagen var vi på Dannäs Våffelcafé och pratade försäljning, onlinekoll och om hela kundresan. En uppskattad dag och jag tillsammans med hela gänget ser fram emot när vi ska träffas nästa gång och prata prissättning.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s