Poddar för inspiration, kunskap och underhållning

Det blir många mil i bil som konsult och rådgivare. Jag åker helst tåg på mina uppdrag, men eftersom jag utgår från en region med ganska dåligt utbyggt tågnät, kan jag inte alltid motivera annat än bil som transportmedel. Inte heller när destinationen jag är på väg till inte alls har tågförbindelse. Och bussar som kommer för glest för att vara ett alternativ på rimlig tid. Under en tågresa kan jag jobba bra med att förbereda och planera, men när jag kör bil, får jag jobba med att samla information och kunskap. Och ibland kan det vara skönt att bara bli lättsamt underhållen under färden.

De senaste milen har jag ägnat åt poddar från Framtidsstudion, Karios future, som handlat mycket om innovation och ledarskap. Och nudging, inte att förväxla med att manipulera. Spännande och inspirerande.
Sedan är jag ju lite nördig på vad vi stoppar i oss, och gillar Food Pharmacy, Näringsjägarna, som både underhåller och ger kunskap.
För kommande veckas mil-i-bil har jag laddat ned nya avsnitt av Framgångspodden har ska också spara ned en lättsam feel-goodbok

Och inte att förglömma – Mordpodden I veckan fick jag förmånen att lyssna på Amanda, en av de journalister som gör podden. Så bra presentation och en så bra podd för ändå flera mil i bil

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s