Nytt år!

Årsskiften eller halvårsskiften blir ofta en nystart. Vi har rensat skrivbordet, städat i mejlkorgen och planerar för vad som komma skall. Om vi nu vet vad som kommer eller hur det ska te sig. Nu går vi in ett tredje år med en pandemi som styr ganska mycket i vår tillvaro. VAD vi ska göra, vet vi nog, men HUR vi gör det, beror mycket på restriktioner och regler. Ska vi jobba hemma, kan vi träffas i fysiskt och är det lönt att boka upp möteslokaler, kan vi planera för event?

Det kan vara skönt med en nystart men det är med tillförsikt vi går in i ett nytt år den här gången. För många har restriktionerna blivit en vardag men för många, inte minst för verksamheter är pandemins påverkan oerhört stor. Det har blivit en vana att ställa om och att ha en beredskap för nya restriktioner. Och att alltid ha den beredskapen tar på krafterna! Det är inte lätt att nystarta med beredskap. Kanske det är det nya normala? Det nya normala som vi har pratat om nästan sedan pandemins första dag. Privat har vi kortat ned vår framförhållning ”-vi får se om det går” men verksamheter behöver planera för att kunna jobba professionellt.

Vi startar om, vi håller i och håller ut. Än en gång blir det vår med fler ljusa timmar på dygnet. Ett ljus som ger oss energi att orka med det nya normala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s