Erbjudande

Nyhet!

Säsongsstart!
Det är snart dags att träffa och trimma in säsongspersonalen som blir dina medarbetare i sommar. Vi har ett upplägg med inspirerande föreläsning, exempel och övningar som bidrar till att du når bättre resultat med verksamheten. Vi skräddarsyr innehållet utifrån dina unika behov och utmaningar, men ett övergripande mål är alltid proffsigt värdskap. Det kan vara allt från att prata om kulturskillnader till att belysa värdet av att komma i tid till jobbet, eller vad du som arbetsgivare tycker är viktigt.
Med 2-4 timmar extern hjälp kan du kicka igång gänget på ett trevlig sätt

Kontakta oss för prisförslag (har du mathantering i verksamheten? Då kopplar vi på vårt upphandlade uppdrag från Jordbruksverket och du får 70 % rabatt, läs mer här )

Kurbits
Är du företagare inom besöksnäringen och vill bli lite bättre på det du redan kan? Har du hört talas om affärsutveckling som vi gör i en Kurbitsgrupp? Läs gärna mer på kurbits.org,  eller kontakta Christina för mer information.

Rådgivning
Är du företagare inom besöksnäring och jobbar med mat på något sätt. Vi hjälper gärna till med rådgivning, läs mer under fliken Rådgivning, vi har avtal med Jordbruksverket och ger därför 70 % rabatt på uppdraget.

Workshopledare
Det kan vara bra att få med en utomstående att leda en workshop för att kanske öka nätverkande, stärka kunskap, samla erfarenhet eller styra mot gemensamma mål. Christina har lett ett stort antal workshop och har många referenser inom olika branscher.