Erbjudande

 

Tjugoettkonsulten
Oftast är Tjugoettkonsulten lika med mej, Christina Thorstensson.
Men jag har ett stort nätverk med kollegor som jag gärna samarbetar med och kan ta med i de olika uppdragen om vi behöver stärka upp. Vill du veta mer vad jag har gjort, få höra av andra hur det har gått att jobba tillsammans med mej? Hör gärna av dej och självklart har jag goda referenser att skicka till dej.

Starta, driva eller utvärdera projekt?
Har du ett spännande projekt på gång?  Stort eller litet? Utveckling är alltid kul! Jag har stor erfarenhet från att rigga, driva och utvärdera utvecklingsprojekt. Kontakta mej för offert.

Kurbits
Är du företagare inom besöksnäringen och vill bli lite bättre på det du redan kan? Har du hört talas om affärsutveckling som vi gör i en Kurbitsgrupp? Läs gärna mer på kurbits.org,  eller kontakta mej för mer information.

Affärsutveckling
Står du inför utmaningar i verksamheten? Behöver ett bollplank eller är det dags för nästa steg för företaget? Jag har hjälpt många företag inom främst besöksnäringen och är uppskattad för konstruktivt och möjlighetsorienterat arbete. Som affärscoach jobbar jag framåtsyftande och har många verktyg för att jobba med bland annat utveckling av affärsmodeller, ledarskap, produktutveckling, internationalisering eller bara att skapa en trygg struktur i största allmänhet. För att hjälpa dej med till en effektiv och klok utveckling.

Workshopledare
Det kan vara bra att få med en utomstående att leda en workshop för att kanske öka nätverkande, stärka kunskap, samla erfarenhet eller styra mot gemensamma mål. Jag har lett ett stort antal workshop med olika metoder och syften och har många referenser inom olika branscher. Och självklart kan vi jobba med digitala verktyg även om det oftast är trevligast och mest effektivt att träffas fysiskt.