Om mej

Tjugoettkonsulten AB är ofta lika med mej, Christina.
Det bästa som finns är att få bidra med kunskap och erfarenhet i utvecklingsprocesser, tycker jag! Jag brinner för besöksnäring och landsbygdsutveckling och har hjärtat hos de små företagen.

Jag är uppskattad för att jag är konkret och att jag ofta ser möjligheter.  Att  jag lyssnar och förstår för att hitta framkomliga vägar. Men samtidigt som vi är här och nu, behövs en plan och att jobba strategiskt.

Åren som turistchef lokal och regionalt gav värdefull erfarenhet från ett offentligt perspektiv och åren med fokus på landsbygdsutveckling fyllde på erfarenhetsbanken. Entreprenörskap och företagande har alltid funnits med mej och på senare år har affärsutveckling blivit  viktigare del av mina uppdrag. Så jag känner mig trygg i att jobba med både det offentliga och företag, att leda projekt, workshops och processer och jag har stor nytta av den erfarenhet jag byggt upp genom åren. Som person gillar jag att få lära mej nytt och att utvecklas, så därför dras jag gärna till uppdrag inom olika ämnesområden. 

Att  finnas där det offentliga möter företagen. Eller vara en del av det offentliga, de stödjande systemen. Eller att vara med företagen i sin utveckling!  Där finns jag!