Rådgivning med 70 % rabatt!
Har du ett besöksnäringsföretag på landsbygden och jobbar med mat på något sätt? Kontakta oss och berätta vad du har för utmaningar. Med vår samlade kompetens och mångåriga erfarenhet hoppas vi kunna hjälpa dej. Och vi kan dessutom ge dig hela 70 % rabatt, tack vare ett avtal med Jordbruksverket. Längst ned på denna sidan hittar du de rubriker som Jordbruksverket knutit avtal med oss kring.
Och vi tror att de flesta av dina utmaningar finns inom de områdena.
Christina har mångårig erfarenhet från turism och besöksnäring och älskar affärs- och produktutveckling Möjlighetsorienterad, konstruktiv och ser gärna helheter.
Mat och måltid Tjugoettkonsulten har också fått möjlighet att erbjuda riktigt bra kompetenser inom mat och måltid, för att få en helhetslösning till dej.
Peter är redovisningskonsult med stor erfarenhet från besöksnäringsföretag och deras utmaningar. Brinner för att hitta bästa långsiktiga lösningar med stor omtanke om både person och företag.
Kontakta oss för ett förutsättningslöst första samtal. Tillsammans bedömer vi hur vi går vidare.
e-post: christina@tjugoettkonsulten.se
Så här säger Jordbruksverket på sin hemsida: Jordbruksverket har avsatt 3,9 miljoner kronor för subventionerad rådgivning till verksamheter inom besöksnäring på landsbygden som har någon form av mathantering. Rådgivningen delas upp i två olika delar:
- rådgivning för företags-, affärs- och anläggningsutveckling
- rådgivning för utveckling av det lokala värdskapet.
Landsbygdsprogrammet subventionerar med 70 procent av rådgivningskostnaden (baserad på en minsta timkostnad).
Syftet med den subventionerade rådgivningen till besöksanläggningar är att etablerade verksamheter inom besöksnäringen kan utveckla exempelvis sin anläggning, produktkvalitet, service, affärskoncept, marknadsföring eller sitt värdskap. Rådgivningen är del av den svenska livsmedelsstrategin.
Hur går rådgivningen till?
Du som företagare eller verksamhetsledare kan välja det rådgivningsföretag som erbjuder de rådgivningstjänster som du har behov av. Rådgivaren kommer att analysera nuläget i din verksamhet och identifiera åtgärder som utvecklar den. Rådgivaren kan även erbjuda lösningsförslag på utmaningar som du har i din verksamhet.
Vem kan ta del av rådgivningen?
Rådgivningen vänder sig till verksamheter inom besöksnäringen som har någon slags mathantering och som befinner sig på landsbygden.
Tjugoettkonsulten har tecknat avtal med Jordbruksverket kring följande rubriker:
Rådgivning för företags-, affärs- och anläggningsutveckling | ||
Genomförbarhetsstudier av investeringar | ||
Företags- och marknadsanalyser | ||
Konceptutveckling, samt positionering | ||
Marknadsföring (inkl Corporate identity) | ||
Prissättning och prisoptimering | ||
Hållbarhetsarbete och miljöanpassning (inkl CSR) | ||
Användning av lokal identitet och mattradition | ||
Digitalisering och virtual reality | ||
Kvalitets- och effektivitetsmanagement | ||
Medarbetarmanagement | ||
Anläggningsutveckling (facility management) | ||
Generationsskifte | ||
Internationalisering | ||
Företagssammanslutningar inkl Cluster management |
Utveckling av koncept, inköp och erbjudande av lokala råvaror och produkter inom mat och dryck |
Kartläggning underleverantörer av lokal och regional mat och dryck |
Lokalt värdskap: lokal identitet och värdet att lyfta fram lokal och regiontypisk mat och dryck |
Annan rådgivning utifrån värdskap, service och bemötande som är kopplade till matkultur |
Seder och bruk kopplade till bemötande, mat och dryck |
Traditionell matkultur |
Match-making med lokala mat- och dryckesproducenter |
Gastronomiska regionala och lokala menyer |
Gästupplevelsen av en lokal identitet och ett lokalt värdskap |